Psicologia Infantil i Juvenil

El desenvolupament infantil i adolescent és un camí complex que pot desbordar-nos en alguns moments, situacions i circumstàncies. Per tal de donar-vos suport a les famílies, la psicologia infantil i juvenil us aporta grans beneficis, tant per a la prevenció de futures dificultats com per a la intervenció davant de problemàtiques ja existents.

A través d’una atenció individualitzada i a partir de l’establiment d’un vincle de confiança, humà i honest, us ofereixo tot un treball d’observació, avaluació, diagnòstic i intervenció psicològica adient per a cada cas.

giraffe-1959110_960_720

Treballo sempre colze a colze i de manera coordinada amb les famílies i els professionals dels centres escolars, oferint assessorament, pautes i estratègies pràctiques i funcionals davant les dificultats que afecten l’infant i/o l’adolescent i el seu entorn familiar, escolar i social, dins de l’enfocament de l’educació positiva i la disciplina respectuosa, amb l’objectiu d’aconseguir una millora en el vostre benestar emocional i vital.

Puc ajudar-vos en casos de:

  • Pors, inseguretat, ansietat, fòbies
  • Dificultats i trastorns de la conducta (descontrol d’impulsos, intolerància a la frustració, agressivitat, negativisme, obsessivitat, tics, quequeig, adiccions, etc.)
  • Dificultats d’aprenentatge i/o en els estudis (dilèxia, desmotivació, orientació vocacional, etc.)
  • Trastorn per dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat (TDA – TDAH)
  • Dificultats en l’adquisició d’hàbits en el dormir, menjar, control d’esfínters, etc.
  • Manca d’habilitats socials, intel·ligència emocional, immaduresa i baixa autoestima
  • Assetjament escolar o bullying
  • Pèrdues, processos de dol i dificultats d’adaptació (separació dels pares, canvi de domicili, mort d’un ésser estimat, nova situació familiar, etc.)

No dubteu a demanar assessorament! 🙂

 

Counseling i Assessorament familiar i Psicosocial

Teniu al vostre abast un servei d’assessorament familiar per donar resposta a totes aquelles famílies que teniu dubtes respecte l’educació d’infants i adolescents, aquelles que voleu millorar les vostres relacions familiars, aprendre a resoldre els conflictes i millorar la comunicació i la convivència amb els vostres fills i filles.

Un servei amb l’objectiu d’ajudar cada família a trobar altres enfocaments en la criança dels fills, desenvolupar noves habilitats i aportar més eines i recursos per tal de gestionar millor les dificultats que us hi podeu trobar en les diferents etapes evolutives i esdeveniments vitals estressants, com: rebequeries, límits i hàbits, pors,… i totes aquelles situacions que us puguin generar un neguit i/o una necessitat concreta.

elephant-2380009_960_720

Us ofereixo aquest servei en dos possibles formats: presencial o bé a distància, a través del telèfon i per videoconferència, de manera confidencial i privada, amb la màxima cura, respecte i la confiança d’una atenció totalment personalitzada.

Poseu-vos en contacte si creieu que us puc ajudar! 🙂

Empoderament femení i Sororitat

Durant la meva vida, he viscut diferents situacions en les que valors com el respecte, l’autenticitat, el lideratge, el compromís, l’amor i la transcendència, m’han impulsat a créixer com a dona tant a nivell personal com professional.

Ara em sento compromesa per treballar i compartir amb altres dones, oferint espais, eines i recursos útils per al desenvolupament femení i l’empoderament de les dones en els seus diversos àmbits de vida.

nature-3106213_960_720

A través del suport psicològic individual, de treball compartit en grups de dones i de tallers d’autoconeixement i autoestima, tu també pots sentir-te acompanyada i formar part d’aquest moviment de revolució femenina per seguir enfortint-nos juntes totes les dones del nostre planeta.

Junt a la psicòloga i terapeuta gestàltica Teresa Fernánadez, hem creat una pàgina de facebook especialitzada anomenada Culpas Obsoletas, fent nostre el preciós poema homònim de la gran Gioconda Belli:

Un momento de soledad
de paz
y la tarde es mía.
Me puedo sentar a leer
sin sentirme culpable.
Sin pensar que debía salir
a comprar el líquido para desmanchar las alfombras
o bajar a jugar con la niña.

¿Cómo será, me pregunto,
no sentir incesantemente
que uno debería ocupar varios espacios al mismo tiempo?
No pensar, mientras se tumba uno con un libro,
que se debería estar haciendo otra cosa.
Asumir, como hacen los hombres,
la importancia del tiempo
que dedicamos al propio enriquecimiento.

Las mujeres
tenazmente sentimos
que le estamos robando tiempo a alguien.
Que quizás en ese preciso instante
se nos requiere
y no se cuenta con nosotros.
Precisamos
todo un entrenamiento
para no borrarnos, minimizarnos,
constantemente.

¡Ah! ¡Mujeres, compañeras mías!
¿Cuándo nos convenceremos
de que fue sabio el gesto
de extenderle a Adán
la manzana?

Contacta amb mi si vols unir-te! 🙂